Zo kijk je vandaag live naar Nederland - Verenigde Staten op het WK

News
zaterdag, 03 december 2022 om 10:00
voetbal kijkenf1645632304
Het is tijd voor de achtste finale waarin Nederland het vandaag opneemt tegen de Verenigde Staten. Wie gaat er door naar die felbegeerde volgende ronde? Dit is hoe je de WK-wedstrijd live kunt kijken.

Zo kijk je live naar Nederland - Verenigde Staten

Er zijn meerdere manieren om het WK te volgen en dus de wedstrijden van het Nederlands elftal, waaronder de vierde wedstrijd tegen de Verenigde Staten. De makkelijkste manier wellicht voor de meesten is naar de tv kijken. De NOS heeft de uitzendrechten van het voetbaltoernooi, wat inhoudt dat je via NPO 1 (Nederland 1) en NPO 3 (Nederland 3) live alle wedstrijden kunt volgen. De meeste wedstrijden, zoals Nederland tegen Qatar, zullen te zien zijn op NPO 1. Ook kun je de wedstrijd volgen via de NOS website of app via een smartphone, tablet of laptop.
De wedstrijd tegen de Verenigde Staten is de vierde wedstrijd van het Nederlands elftal in het WK onder bondscoach Louis van Gaal. Nederland is groepswinnaar geworden in poule A. Afgelopen week won Nederland met 2-0 tegen Qatar met goals van Gakpo en De Jong. De wedstrijd Nederland - Verenigde Staten gaat om 16:00 Nederlandse tijd van start. De Verenigde Staten won met 1-0 van Iran.

Overal WK volgen via VPN

Ben je even niet in Nederland, maar bijvoorbeeld op vakantie? Geen zorgen, ook dan kun je gewoon het WK op afstand volgen. Dit is hoe je dat kan doen!
Voorspel de uitslag van de wedstrijd. Wat denk jij dat de uitslag wordt van deze wedstrijd? Laat het ons hieronder weten in de comments.
Dit artikel is in samenwerking met VPN Nederland.