Wordt Harrison Ford vervangen als Indiana Jones?

News
zaterdag, 03 december 2022 om 11:30
Het heeft even geduurd, maar volgend jaar zomer verschijnt eindelijk de vijfde Indiana Jones-film, Indiana Jones and the Dial of Destiny. Dit is de laatste film over de avonturier, maar fans vragen zich af of dit echt het einde is, of dat Harrison Ford vervangen gaat worden in de rol.
Indiana Jones wordt al vanaf de eerste film in 1981, Raiders of the Lost Ark, door Harrison Ford gespeeld. Nu zijn tijd als Jones aan een eind komt, is de vraag wat er verder met de franchise gebeurt en of de rol door iemand over genomen wordt. Regisseur en schrijver van de vijfde film James Mangold ontkracht de geruchten op Twitter:
Mangold wijst er ook op dat het argument dat trolls soms gelijk hebben niets uitmaakt: ‘’Zelfs een blinde eekhoorn vindt zo nu en dan een noot. Het enige wat je hoeft te doen is kijken naar foto’s van de set en interviews en je hebt genoeg informatie om gissingen te doen over het plot van een film.’’

Waar gaat Indiana Jones and the Dial of Destiny over?

De vijfde film speelt zich af tijdens de ruimtewedloop. Indiana Jones vindt het maar niks dat de Amerikaanse overheid voormalige vijanden, nazi’s, heeft gerekruteerd om de Sovjet-Unie te verslaan. Ondertussen wil NASA-lid en voormalige nazi Voller, gespeeld door Mads Mikkelsen, de wereld verbeteren. Gisteren werd de eerste trailer voor de film onthuld.