Zo kijk je vandaag live naar Nederland - Argentinië op het WK

News
vrijdag, 09 december 2022 om 9:00
voetbal kijkenf1645632304
Nog maar drie wedstrijden winnen en dan is Nederland wereldkampioen. Maar eerst moeten we in de kwartfinale langs Argentinië, of moeten we zeggen langs Messi? Hoe dan ook, dit is hoe je vandaag live kijkt naar de wedstrijd Nederland-Argentinië!

Zo kijk je live naar Nederland - Argentinië

Er zijn meerdere manieren om het WK en dus de wedstrijden van het Nederlands Elftal te volgen. De vijfde wedstrijd van het elftal is geen uitzondering. Voor wellicht de meesten is de makkelijkste manier om naar de tv te kijken. De NOS heeft de uitzendrechten van het voetbaltoernooi, wat inhoudt dat je via NPO 1 (Nederland 1) en NPO 3 (Nederland 3) live alle wedstrijden kunt volgen. De meeste wedstrijden zullen te zien zijn op NPO 1. Ook kun je de wedstrijd volgen via de NOS-website of app via een smartphone, tablet of laptop.
De wedstrijd tegen Argentinië is de vijfde wedstrijd van het Nederlands elftal in het WK onder bondscoach Louis van Gaal. Nederland is groepswinnaar geworden in poule A en heeft daarna gewonnen van de Verenigde Staten (het team van Dest). De wedstrijd tegen Argentinië start vanavond om 20.00 uur Nederlandse tijd.

Overal WK volgen via VPN

Ben je even niet in Nederland, maar bijvoorbeeld op vakantie? Geen zorgen, ook dan kun je gewoon het WK op afstand volgen. Dit is hoe je dat kan doen!
Voorspel de uitslag van de wedstrijd. Wat denk jij dat de uitslag wordt van deze wedstrijd? Laat het ons hieronder weten in de comments.
Dit artikel is in samenwerking met VPN Nederland.