Zo kijk je Google's I/O onthullingen live!

News
dinsdag, 10 mei 2022 om 16:30
pexels deepanker verma 1482061f1633078326
Op 11 mei kun je om 19.00 uur klaar gaan zitten om live de Google I/O conferentie te volgen. Deze persconferentie gaat informatie bevatten over waar Google achter de schermen allemaal mee bezig is. Naast dat het bedrijf de grootste zoekmachine in handen heeft, maakt Google ook telefoons en andere hardware.
Google heeft de lippen al een tijd stijf op elkaar rondom de plannen achter de schermen. Bijna niemand weet wat ze gaan aankondigen behalve dat het begin van de show gericht zal zijn op de consument en lekte laatst Google's nieuwe smartwatch uit. Ook verwachten we dus de Google Pixel 6A te gaan zien in de livestream.
De livestream kan je volgen via de website of via het Youtube kanaal van Google. De stream kun je uiteraard ook gemakkelijk via dit artikel kijken. Hieronder zenden we de livestream voor je uit (zodra deze beschikbaar is), dus sla dit artikel alvast op in je bookmark.

Google's I/O onthullingen live kijken

Uit voorgaande jaren valt te speculeren wat we wel te zien krijgen, namelijk het vernieuwde Android besturingssysteem. Deze zou al in beta zijn en nog steeds nieuwe functies ontvangen. Ook gaan nieuwe functies voor Google Chrome besproken worden en wat Google van plan is met de Cloud. Clouddiensten worden namelijk steeds aantrekkelijker voor vele doelgroepen en Google wil hierin niet achterlopen.

AI, algoritmes en AR

We kennen Google's befaamde algoritmes wel tegenwoordig. Zo heb je die van Google's zoekmachine maar bijvoorbeeld ook die van YouTube. Deze zorgen er voor dat je krijgt wat je zoekt. In de show gaat het bedrijf verder in op machine learning en op wat Google op de planning heeft staan voor AR (augmented reality).