Gloednieuwe PS5 game nu al voor een spotprijs te scoren!

News
dinsdag, 10 mei 2022 om 17:30
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Liefhebbers van horrorgames kunnen nu profiteren van een wel heel mooie deal. De PS5-game Ghostwire Tokyo is pas net uit, maar je kan de titel nu al voor een spotprijs scoren!

Update - Ghostwire nog goedkoper bij bol.com

Ook bij bol.com kun je de game nu spotgoedkoop vinden. Daar betaal je nog eens een paar euro minder. Check hieronder snel de deal voordat de PS5-game uitverkocht is.
Als je het geluk hebt gehad om een PlayStation 5 te bemachtigen, dan kan je nu genieten van een mooie collectie aan nieuwe games. Denk bijvoorbeeld aan Ratchet & Clank: Rift Apart, Returnal en Horizon Forbidden West. Voor alle nieuwe games ben je alleen wel een aardig zakcentje kwijt.
Gelukkig is dat voor één PS5-game niet het geval. Momenteel kan je bij Intertoys namelijk profiteren van een prachtige deal voor de horrorgame Ghostwire Tokyo. De titel is pas net uitgekomen, op 25 maart 2022 om precies te zijn, maar is nu al met heel veel korting te scoren bij de Nederlandse winkel.

Op geesten jagen in Ghostwire Tokyo

Zoals de titel verklapt speelt Ghostwire Tokyo zich af in de hoofdstad van Japan. Bijna alle inwoners zijn alleen verdwenen en overal dwalen geesten rond in Tokyo. Akito, de protagonist van het verhaal, wordt alleen gered door een spirit detective genaamd KK. De speurneus geeft je bovendien bovennatuurlijke krachten.
Dat doet KK natuurlijk niet zomaar, want hij heeft zijn eigen agenda. Het is aan Akito om met zijn speciale krachten de geesten te verdrijven uit Tokyo en uitzoeken wat er in hemelsnaam aan de hand is in de stad.