Google Pixel 6a release aanstaande?

News
woensdag, 13 april 2022 om 9:00
google pixel 6f1649778684
Een nieuwe versie van de Google Pixel 6 lijkt onderweg te zijn. Via Droid Life is duidelijk geworden dat de Google Pixel 6 recentelijk bij het Amerikaanse FCC is opgedoken voor een controle. Daarmee lijkt de Google Pixel 6a release aanstaande te zijn.
Het ziet er naar uit dat de Google Pixel 6a release een stukje vroeger komt dan de release van de vorige twee edities, nadat eerder al duidelijk was dat de telefoon onderweg was. Waar de Pixel 5a en 4a in augustus verschenen, lijkt de budgetversie van de Google Pixel 6 in mei 2022 te verschijnen. Zo melden experts op basis van wanneer de documenten zijn aangekomen bij de FCC.
Een officiële aankondiging moet nog gedaan worden, maar die lijkt niet lang op zich te laten wachten. Vermoedelijk wordt de telefoon officieel uit de doeken gedaan tijdens Google's virtuele I/O 2022 conferentie die voor 12 mei gepland staat. Na dat evenement zou de telefoon dus twee weken later al op de markt kunnen komen.

Google Pixel 6a release onthuld in mei?

De Google Pixel 6a details zijn nog schaars. Zo is de prijs nog onduidelijk en staat de release dus ook nog niet officieel vast. Wel ziet het er naar uit dat de telefoon een 5G-module gaat bevatten. Zo werd ook via de documenten die bij de FCC liggen duidelijk. Uiteindelijk is het nog even afwachten om te zien of de telefoon daadwerkelijk uit de doeken wordt gedaan. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want op 12 mei weten we zeker of de telefoon uit de doeken wordt gedaan.