Zo kijk je de nieuwe Fallout serie geheel gratis

News
vrijdag, 19 april 2024 om 7:00
fallout serie
Het zal niemand ontgaan zijn, maar de nieuwe Fallout serie op Prime Video is een hit. De vraag is: hoe kun jij dit kijken? Een logisch antwoord is door een lidmaatschap te nemen op Prime Video, maar er is nóg een manier. En die is geheel gratis.
Sommige streamingdiensten hebben namelijk een proefperiode waarbij je gratis kunt kijken. En hoewel sommige diensten dit afgeschaft hebben, maakt Prime Video daar nog wel gebruik van. Mensen die twijfelen of ze wel of geen lid kunnen worden, kunnen namelijk de dienst gratis 30 dagen gebruiken.
Dit wordt ook wel een 30-dagen free trial genoemd.

Hoe kijk je gratis Fallout op Prime Video?

Het enige wat je hoeft te doen is naar deze link te gaan je daar aanmelden. Je maakt dus een account aan. Zodra alles geactiveerd is kun je een maand lang, of 30 dagen dan, gratis kijken naar het aanbod wat Prime Video te bieden heeft.
Er zijn twee dingen om op letten:
  • Na deze gratis periode van 30 dagen wordt het lidmaatschap automatisch omgezet in een betaald abonnement.
  • Je kan in deze periode niet gratis gebruik maken van de content op de dienst waar je extra voor moet betalen.
Sommige films en series horen namelijk niet tot het abonnement, maar kunnen gekocht of gehuurd worden. Dit zijn vrij nieuwe releases.
De Fallout serie, wat momenteel de best bekeken serie op de streamingdienst is, behoort wel tot het ‘gratis’ aanbod en kun je op deze manier dus geheel gratis kijken. Seizoen 1 bestaat uit 8 afleveringen en die zijn nu allemaal te zien.

Waar gaat Fallout over?

De serie is gebaseerd op de videogames. Prime Video geeft zelf de volgende omschrijving:
‘Fallout, dat gebaseerd is op één van de vetste videospellen ooit, vertelt het verhaal van mensen die alles of juist niets hebben , in een wereld waar niet veel meer te hebben valt. 200 jaar na de Apocalyps moet een vredelievende bewoonster van een knusse atoomkelder naar de oppervlakte en schrikt zich kapot van de woestenij die op haar wacht.’
Heb jij de serie al gezien?