Zo kijk je Ajax tegen Napoli in de Champions League vanavond

News
dinsdag, 04 oktober 2022 om 11:00
Na een tegenvallende avond tegen Go Ahead Eagles moet Ajax vanavond weer strijden op het meest prestigieuze toneel: de Champions League. Zo kan je de Nederlandse landskampioen volgen tegen Napoli vanavond.
Ajax zit momenteel niet bepaald in een lekkere flow. Eerst werd in de tweede ronde van de Champions League verloren van Liverpool met 2 - 1 en later in de week werd ook nog eens van AZ verloren met dezelfde score. De regerend landskampioen hoopte een mooi opmars te maken naar het volgende Champions League-duel met een overwinning op Go Ahead Eagles, maar dat liep uit op een teleurstellend gelijkspel.
Het lijkt er dus op dat Ajax een lastige pot krijgt vanavond in de Champions League tegen Napoli. De koploper van de Serie A heeft bovendien nog geen punt verloren in de poule. In de eerste wedstrijd wist het met maar liefst 4 -1 van Liverpool te winnen, terwijl het in de tweede wedstrijd Rangers afdroogde met 3 - 0.
In de Serie A is de ploeg bovendien ook lekker bezig. De laatste wedstrijd tegen Torino afgelopen zaterdag werd met 3 -1 gewonnen. Ajax kan dus zijn borst nat maken en moet de Napoli zeker niet onderschatten vanavond.

Zo kan je live het Champions League-duel volgen

Wil je niks missen van de Champions League-wedstrijd, dan moet je vanavond om 21:00 Nederlandse tijd inschakelen. Dan begint namelijk het duel tussen Ajax en Napoli.
Om de wedstrijd live te kunnen kijken, moet je rond die tijd inschakelen op RTL 7 of Ziggo Sport Voetbal. Beide kanalen zender de wedstrijd live uit, dus je kan zelf kiezen welk commentaar je het beste ligt.

Populair Nieuws