Het HBO Max aanbod breidt in oktober uit met DC en meer

News
dinsdag, 04 oktober 2022 om 11:30
hbo maxf1650354911
Het HBO Max aanbod wordt elke maand weer uitgebreid en natuurlijk is dit in oktober ook weer het geval. Nu voegt de streamingdienst deze maand meer DC content toe en natuurlijk nog veel meer.
Afgelopen maand is de recent uitgekomen bioscoopfilm DC Club van Super-Pets op HBO Max verschenen. DC heeft in oktober nog meer in petto voor de streamingdienst. Het derde seizoen van Stargirl is namelijk op 1 oktober uitgekomen. Daarnaast is ook Alfred, de beroemde butler van Batman vanaf 6 oktober te zien in het derde seizoen van zijn eigen serie, Pennyworth: The Origin of Batman’s Butler.
Naast de DC films en series die in oktober naar HBO Max komen, krijgt de streamingdienst natuurlijk nog veel meer content erbij. Zo komt de Emmy-winnende HBO-serie The White Lotus op 31 oktober terug. Verder is Selena Gomez vanaf 19 oktober te zien in het vierde seizoen van haar kookprogramma Selena + Chef. All American seizoen vijf en All American: Homecoming seizoen twee zijn vanaf 12 oktober te zien. Als laatst is ook de Max Original Legendary seizoen drie vanaf 27 oktober te vinden in het HBO Max aanbod.

Wat krijgt HBO Max in november?

Ook in november wordt het HBO Max aanbod uitgebreid met een serie van DC Comics. Alle acht de seizoenen van Arrow komen namelijk naar de streamingdienst. Verder komt op 3 november The Last Movie Stars en op 17 november The Sex Lives of College Girls.