Zo gaat het Horizon Forbidden West verhaal eruit zien

News
donderdag, 20 januari 2022 om 16:00
horizon forbidden west 2f1591911248
De Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla heeft meer bekendgemaakt van het Horizon Forbidden West verhaal door middel van een trailer. We zien terugkerende vrienden, nieuwe machines, oude machines en als belangrijkste: de villains.
Het lijkt erop dat de wereld van Horizon wederom dreigt in te storten. De trailer begint met zielige beelden over het land dat stervende is en mensen in nood. Machines die eerst onder controle waren door de stammen in de wereld van Horizon Forbidden West, zijn nu helemaal van het padje af. Gelukkig is er één iemand die de taak om de wereld te redden op zich neemt: Aloy.
Aloy reist daarom af naar de Forbidden West op zoek naar antwoorden, maar al gauw komt zij erachter dat hier flinke oorlogen worden gevoerd. Regalla, de villain in het verhaal, wil iedereen afmaken die het niet met haar eens is en stopt voor niemand. Het lijkt erop dat deze Regalla opdrachten krijgt van een hoger geplaatst persoon. Deze hogere macht heeft Regalla bevoorraad met mankracht, wapens en zelfs de mogelijkheid om machines over te nemen. Aloy zal het dan ook moeilijk krijgen tijdens haar avontuur in Horizon Forbidden West.
Check hieronder de Story Trailer van Horizon Forbidden West:

Wie keren er terug in Forbidden West?

Gelukkig is Aloy niet alleen, want veel personages uit Horizon Zero Dawn keren terug. Zo zien we in de trailer Erend een paar machines kapot maken, en ook Varl is weer terug in actie. Een andere compaan van Aloy die terugkeert is Silens, al is het niet duidelijk of deze voor de slechteriken werkt of niet. In de trailer wordt namelijk over Regalla gesproken en haar kracht om machines over te nemen, tijdens deze dialoog komt Silens in beeld. Een antwoord op die vraag en meer zullen we krijgen op 18 februari, wanneer de nieuwe game van Guerrilla lanceert op de PlayStation 4 en 5!