Zijn Call of Duty Warzone gebouwen straks te slopen?

News
donderdag, 04 november 2021 om 13:00
2021 06 09 call of duty warzonef1632734182
Er komen flink wat details naar buiten van leakers over de Call of Duty die gepland staat voor 2022. De leaker @RalphsValve beweert een hoop over de game op Twitter. Nu heeft hij nieuws over de aanpassingen die in 2022 naar Warzone komen. Dit meldt de leaker in een Tweet.
Een Call of Duty leaker heeft verschillende details onthuld over de volgende Call of Duty game, dit terwijl Call of Duty: Vanguard nog niet eens uit is. Al eerder heeft de leaker gezegd dat de game het vervolg gaat worden op Modern Warfare uit 2019.

Warzone past zich aan aan de game

Nu heeft de leaker details onthuld over hoe Warzone er uit gaat zien. De losstaande Battle Royale past zich namelijk aan op de nieuwste game die jaarlijks in de reeks verschijnt. Dit jaar komt Warzone met een WW2 thema, volgend jaar komt de game dus met een Modern Warfare thema.
De details die de leaker nu naar buiten brengt gaan een stuk verder. Zo zegt de leaker dat gebouwen gesloopt kunnen gaan worden. Ook zou de Warzone map bestaan uit verschillende locaties van de originele MW 2 gecombineerd.

Call of Duty Warzone geruchten nog niet bevestigd

De beweringen van de leaker zijn momenteel alleen geruchten, dus dat dit nu naar buiten wordt gebracht door de leaker hoeft niet te betekenen dat het ook echt waar is. Een aantal geruchten zijn wel al door meerdere bronnen bevestigd.
De informatie is alleen niet direct van Activision zelf afkomstig, dus we weten pas echt hoe Warzone er uit zal gaan zien wanneer Activision zelf met officiële informatie komt.