Ziggo storing zorgt voor internetproblemen

News
woensdag, 01 maart 2023 om 12:55
ziggof1677671421
Ziggo-klanten kunnen momenteel last hebben van wat problemen. De provider kampt namelijk met een storing. Er waren al de hele ochtend meldingen, maar even na het middaguur schieten ze ineens omhoog.
Ziggo klanten kunnen momenteel internetproblemen hebben. Volgens meldingen op Allestoringen.nl heeft de provider namelijk last van een storing. Al de hele ochtend komen de meldingen iets boven de norm uit, maar even na 12.00 schiet de piek vrij plotseling de 400 voorbij.
Ook op Twitter klagen sommige klanten over een storing. Ziggo erkent dat er problemen zijn, maar geeft aan dat er momenteel nog weinig bekend is over de storing. De pagina op Ziggo's website die normaal gesproken updates over storingen moet weergeven is door een ongelukkig toeval voor onderhoud uit de lucht.

Wanneer is de Ziggo storing verholpen?

Het wil nog wel eens voorkomen dat een storing ineens weer voorbij is, maar daar lijkt momenteel nog een uitzicht op te zijn. het aantal meldingen stijgt nog steeds en het tempo waarin dat gebeurt lijkt nog niet af te nemen. Het ziet er dus naar uit dat klanten even geduld moeten hebben voor ze weer ongestoord kunnen internetten.
Mocht je echt internet nodig hebben, dan kun je natuurlijk mobiele data gebruiken. Dat werkt in Nederland meestal naar behoren, aangezien de netwerken in ons land beter zijn dan in de rest van de wereld. Maar afhankelijk van je bundel kan het een duur grapje worden om de hele storing lang via data te internetten.