Update - Ziggo kampt met storing

News
maandag, 31 juli 2023 om 16:30
storingf1623744697
Ziggo klanten lijken momenteel wat problemen te hebben met de provider. Via Allestoringen.nl wordt veel melding gedaan van een storing. Het is niet bekend wat er precies aan de hand is.

Update - Ziggo storing voorbij

De storing bij Ziggo is voorbij: de melding is weg op Ziggo's eigen storingenpagina en ook het aantal meldingen op Allestoringen is weer op een normaal niveau. Als het goed is kun je dus weer gewoon inloggen op de Webmail van de provider.
Oorspronkelijk bericht:
Als je Ziggo-klant bent en niet van al je diensten gebruik kan maken, ben je daarin niet alleen. Op Allestoringen.nl is sinds ongeveer een half uur een forse stijging te zien in het aantal meldingen van een storing. Een blik op Twitter laat zien dat er de hele ochtend al wat klachten zijn.
Een deel daarvan lijkt gerelateerd aan onderhoud dat vannacht heeft plaatsgevonden. Dat verklaart alleen niet waarom de meldingen van van problemen ineens zo omhoog schieten. Er zijn bovendien ook recentere klachten, waarvan Ziggo zelf ook lijkt te suggereren dat het om een storing kan gaan.
Een blik op de pagina waar Ziggo naar verwijst laat inmidels inderdaad problemen zien. Klanten kunnen niet inloggen bij Ziggo Webmail. Om te kijken of er ook een storing is met tv, bellen of internet kun je je adres invullen. De website laat je dan weten of er iets bekend is over een storing of onderhoud.

Wanneer is de Ziggo Webmail storing voorbij?

Ook zonder internetstoring kan het bijzonder vervelend zijn om niet bij je mail te kunnen. Helaas is er geen indicatie van hoe lang de storing gaat duren. Er is momenteel ook nog geen daling van het aantal meldingen op Allestoringen te zien.