Ziggo brengt docuserie Max Verstappen

News
donderdag, 10 december 2020 om 13:30
rsz vr 191116 bragp487951f1585049969
Vanaf donderdag 17 december kunnen wij kijken naar de documentaireserie ‘Max Verstappen: Whatever It Takes’. De serie geeft ons een kijkje achter de schermen van de Formule 1 coureur en vertelt ons het verhaal van Max Verstappen. De docuserie verschijnt voor de verandering eens niet op Netflix of op de NPO, maar gewoon op Ziggo Sport.
De serie laat volgens Ziggo niet alleen de ‘standaard’ beelden zien van Verstappen op de racebaan, maar geeft ons ook een exclusief kijken in het privéleven van Verstappen. Zo komen in ‘Max Verstappen: Whatever It Takes’ onder andere zijn ouders, zijn zusje en zijn manager aan het woord.

Waar kan in de documentaire bekijken?

De docuserie telt in totaal drie afveringen, en is voor Ziggoklanten vanaf donderdag 17 december een maand lang gratis te zien via de Ziggo Mediabox, de Ziggo GO app en de website van Ziggo Go. Wil je de docu nou gewoon lineair kijken? Ziggo zendt de docu ook gewoon uit op Ziggo Sport op vrijdag 18 december om 20.45 uur.

Max Verstappen

Max Verstappen staat momenteel op de derde plek in de Formule 1 in het seizoen 2020, achter de twee Mercedes coureurs. Ondanks dat verstappen pas 23 jaar jong is rijdt hij wel alweer ruim vijf jaar mee op het hoogste niveau. Verstappen begon destijds bij Toro Rosso maar maakte in 2016 al de stap naar Red Bull. Inmiddels heeft Verstappen op zijn 23ste al 114 keer geracet in de Formule 1. Hiervan won hij negen keer en veertig keer wist hij het podium te halen.

Populair Nieuws