Zelda-producer heeft Tears of the Kingdom al twintig keer uitgespeeld

News
zondag, 21 mei 2023 om 12:00
zelda tears of the kingdom artf1663164801
De meeste Zelda-fans zullen na ongeveer een week nog lang niet klaar zijn met Tears of the Kingdom, maar dat geldt natuurlijk niet voor het team achter de game. Producer Eiji Aonuma onthult dat hij de game al zo’n twintig keer heeft uitgespeeld.
Tijdens het maken van Tears of the Kingdom was het natuurlijk nodig voor het team om de game meerdere keren te spelen. Eiji Aonuma heeft in Nintendo’s ‘Vraag het de ontwikkelaar’-serie onthuld dat hij de game dan ook al zo’n twintig keer heeft uitgespeeld. Daarbij kon hij niet iedere keer de tijd nemen, maar volgens de producer is de game veel leuker ‘met omwegen, nog meer dan in de vorige game’.

Zelda-producer ontdekt nog steeds nieuwe dingen in Tears of the Kingdom

Hoewel hij Tears of the Kingdom dus al vaak heeft uitgespeeld, betekent dat niet dat hij alles weet. Zelfs nu ontdekt hij nog nieuwe dingen in de game.
‘’Tijdens het testen van de game moest ik soms haasten om het verhaal uit te spelen, maar later, toen ik zijpaden begon in te slaan, realiseerde ik me… dat het een heel andere game is! Sommige ontdekkingen deden me denken: ‘Wauw, je kunt zelfs dit doen op dit punt in de game?’ Zelfs als ik dingen aan elkaar plak, zijn er zoveel verschillende combinaties dat zelfs ik ze niet allemaal ken. Ik ontdekte onlangs zelfs iets nieuws tijdens het opnemen van de gameplay-demonstratievideo.
Het kan dus even duren, maar als je omwegen maakt en uitprobeert wat je op dat moment kunt, denk ik dat je op je eigen manier van het spel kunt genieten. Ga dus niet meteen naar het einde!’’
Aonuma zweert ook dat hij, hoewel hij de game zo vaak heeft gespeeld, hij zich nooit verveelde.

Populair Nieuws