Breath of the Wild 2 komt toch niet eerder dan verwacht

News
dinsdag, 07 juli 2020 om 12:30
breath of the wild 2f1641338169
Een releasedatum voor Breath of the Wild 2 laat nog altijd op zich wachten. Toch leek het er even op dat de nieuwe Zelda game er eerder dan verwacht aan zat te komen. Stemacteurs van Breath of the Wild 2 zouden namelijk gezegd hebben klaar te zijn met het inspreken van personages. Dit lijkt alleen niet te kloppen.
De Spaanse stemacteurs van Revali en Zelda, Marc Navarro en Nerea Alfonso, zouden tijdens een podcast gezegd hebben klaar te zijn met opnemen. In een interview met het Spaanse ‘A Coffee With Nintendo', gaven de stemacteurs ‘per ongeluk’ gevoelige informatie over Breath of the Wild 2 vrij. De Spanjaarden lieten weten dat ze al hun teksten voor de game hadden ingesproken.
Normaal gesproken vindt het lokaal inspreken van een game pas plaats, nadat het spel helemaal af is. Het gerucht dat Zelda: Breath of the Wild 2 zo goed als klaar was, verspreidde zich afgelopen maandag als een lopend vuurtje over het internet. Alleen klopte dit niet helemaal.

Foutje, bedankt!

IGN meldt namelijk, met een update op hun artikel, dat de podcast uit zijn verband is getrokken. Velen hadden de woorden van Alfonso en Navarro gezien als teken dat ze klaar waren met hun werk voor Breath of the Wild 2. Nu blijken ze te bevestigen dat dit feit helemaal niet tijdens het Spaanse interview is gezegd. De toon in de podcast komt er zelfs op neer dat de twee stemacteurs een geintje maakten.
the legend of zelda breath of the wild 2 nintendo switch 327127

Wanneer dan wel?

In december 2019 kwam het nieuws naar buiten dat de releasedatum van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 mogelijk was gelekt. Breath of the Wild 2 zou in 2020 naar de Switch moeten komen. Toch staan Zelda releases erom bekend vaak uitgesteld te worden.
Kan jij ook niet wachten op Breath of the Wild 2? Wij hebben een lijst gemaakt met acht features die wij terug willen zien in Breath of the Wild 2.

Populair Nieuws

Laatste Reacties