Breath of the Wild 2 releasedatum lek duidt op snelle release

  Goed nieuws voor Zelda fans, de The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 releasedatum is mogelijk gelekt. De releasedatum staat gepland voor 2020 als we een recent lek mogen geloven.

  Bereid je klimschoenen en paraglider maar voor. Want als de lek klopt dan kan jij Breath of the Wild 2 verwachten in 2020. De lek kwam van Twitter gebruiker Sabi (@New_WabiSabi). In de tweet laat hij weten dat Breath of the Wild 2 in de planning staat voor een release in 2020.

  Sabi heeft een geschiedenis als het aankomt op leaks. De man heeft namelijk alle grote aankondigingen van E3 2019 gelekt voordat ze werden aangekondigd. Hij heeft zelfs een "Cease and desist order" gekregen van Nintendo..

  Betekent dit dat we Breath of the Wild 2 kunnen verwachten in 2020? Nou nee. Zelda releases staan er om bekend vertraagt te worden. Nintendo is ook nog eens op zoek naar een scenario planner en level designer, twee kritische rollen in game-development. Dit lijkt te duiden op een release na 2020.

  Kan jij ook niet wachten op Breath of the Wild 2? Wij hebben een lijst gemaakt met 8 features die wij terug willen zien in Breath of the Wild 2. Welke features wil jij terug zien in het vervolg van Breath of the Wild?

  Dit artikel is op 25 mei 2020 bijgewerkt.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.