Avatar 4 bevat grote tijdsprong

News
zondag, 26 maart 2023 om 13:30
avatarf1639597174
Het is geen geheim dat de Avatar-franchise erg populair is. Na de release van de eerste film in 2009, wachtten fans meer dan tien jaar op de aankondiging van de volgende delen. Nu lijkt het erop dat er eindelijk meer informatie naar buiten komt over de aankomende film Avatar 4.
Producent Jon Landau heeft onlangs onthuld dat de film een grote tijdsprong zal bevatten, wat fans nog nieuwsgieriger maakt naar wat er allemaal gaat gebeuren in de volgende film. Landau werd gevraagd naar de ontwikkeling van Avatar 4, waarin de producer bevestigde dat de eerste akte al is opgenomen.
Na het opnemen van Avatar 3 en de eerste act van Avatar 4, is de verwachting dat de sequals direct na hun voorganger worden gefilmd, met een verhaal dat verder gaat waar Avatar: The Way of Water eindigde. Dit kan betekenen dat Avatar 3 of Act One van Avatar 4 zal eindigen met een belangrijk verhaal dat implicaties heeft voor de hele saga. Hoewel belangrijke plotdetails nog geheim zijn, zullen we waarschijnlijk de Sully-kinderen zien terwijl ze ouder zijn.

Nog lang wachten

Avatar 3 zal december 2024 in de bioscoop verschijnen, voor Avatar 4 moet je nog wat langer wachten, want die film krijgt namelijk in 2026 een release.