XGN.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!

News
woensdag, 02 september 2020 om 18:00
facebook cover website van het jaar 2020f1599060323
Voor het derde jaar op rij is XGN.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Vanaf 3 september kan er gestemd worden op websites in verschillende categorieën.
Elk jaar wordt er in de Website van het Jaar verkiezing de beste websites van Nederland beloond met een prestigieuze prijs. Voor het derde jaar op rij is XGN.nl in de verkiezing genomineerd in de categorie ‘Gaming’.
Zoals elk jaar wordt de winnaar gekozen door het publiek. Vanaf 3 september kunnen lezers hun stem uitbrengen op hun favoriete website in verschillende categorieën, zoals lifestyle, media, kunst en natuurlijk gaming.

Breng je stem uit op XGN.nl

Uiteraard is het al een enorme eer om genomineerd te worden voor deze prijs en daarvoor kunnen we maar één iemand bedanken: jij, de lezer! Zonder jullie kunnen we niet dag in dag het nieuws verslaan en artikelen schrijven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van gaming, films en series en tech. Met jullie hulp is XGN.nl een enorm succes geworden en blijven we alleen maar groeien in het Nederlanse gamelandschap. Help je ons ook om naar de overwinning te behalen dit jaar?
Zoals gezegd zal vanaf morgen de stembus open gaan op de website van de organisatie. Op 16 oktober zal de stemming worden geëindigd en zullen de stemmen worden geteld. Vergeet dus niet om voor die tijd je stem uit te brengen!

Populair Nieuws