Geen Xbox Series X show tijdens Tokyo Game Show 2020 Online

News
donderdag, 03 september 2020 om 8:00
xbox series xf1637772091
Binnenkort trapt de derde grote gamebeurs, de Tokyo Game Show 2020, af met een Microsoft showcase. Daarin hoeven we geen Xbox Series X show te verwachten volgens Microsoft. In plaats van op de nieuwe console zal Microsoft zich op andere dingen richten.
Microsoft gaf dit aan in een blogpost op haar website. De Xbox Series X komt dus niet aan bod tijdens de online versie van de Tokyo Game Show 2020, maar wat dan wel? Daarover meldde Microsoft meer in de post. De consolemaker zal zich richten op een aantal andere items. Deze items zullen vooral gaan over Japanse game ontwikkelaars die Microsoft wil loven tijdens de show, updates die naar Microsoft Flight Simulator voor Xbox Game Pass voor PC, Windows 10 en Steam komen en 'creativiteit vanuit de Japanse Minecraft community'.
Verder zal Microsoft een herhaling van zetten doen door de eerdere aankondigingen van first en third party ontwikkelaars nog eens op een rijtje te zetten. Dat betekent dat er vooral beelden voorbij zullen komen van titels als Halo Infinite, Fable en de andere games die Microsoft tijdens de afgelopen maanden onder andere tijdens de Xbox Games Showcase al aankondigde.

Tokyo Game Show 2020 Microsoft show niet helemaal zonder Xbox Series X

De show van Microsoft zal dus waarschijnlijk niet zonder Xbox Series X meldingen plaatsvinden, maar nieuws hoeven we niet te verwachten. De show van Microsoft zal daarbij volledig in het Japans gehouden worden. Microsoft trapt de spits af op 24 september, waarna de Tokyo Game Show 2020 Online zal doorgaan tot 28 september 2020.