XGN.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2019

  Net als alle andere jaren is het weer mogelijk om je stem uit te brengen op de beste websites van het jaar. Dit jaar wordt het stemmen wel extra speciaal, want ook wij, XGN.nl, zijn genomineerd en dus hebben we jullie hulp nodig om te winnen. Tot en met 18 oktober kun je stemmen op XGN.nl als Website, waarna de uitslag op 20 november bekend wordt gemaakt!

  Dit jaar zijn we wederom genomineerd in de categorie 'Games' op de site van Website van het Jaar. Naast XGN.nl zijn er ook nog een aantal andere websites genomineerd, waaronder PSX-Sense. Net als vorig jaar worden er twee prijzen uitgereikt, namelijk Beste Website en Populairste Website.

  You're breathtaking!

  Natuurlijk moeten we jou, de lezer, bedanken, want zonder jullie hulp zouden we natuurlijk niet zijn genomineerd. Daarvoor danken we je van harte en natuurlijk vinden we je, om het in de legendarische woorden van Keanu Reeves uit te drukken, breathtaking! Door jou is XGN.nl een enorm succes en blijft de website steeds maar beter worden. Als klap op de vuurpijl zou een onderscheiding met één (of beide) award(s) natuurlijk fantastisch zijn en dat is zeker mogelijk met jouw hulp. Stem op XGN.nl in de categorie 'Gaming' en help ons winnen!

  Tot 18 oktober stemmen op XGN.nl als Website van het Jaar 2019

  Help jij ons naar de overwinning en behalen wij samen met jou het succes? Dan kun je hier direct op XGN.nl stemmen. Na het stemmen zul je een mailtje ontvangen om je stem nog even te bevestigen. Vergeet natuurlijk ook niet om je vrienden, familie, grootouders en vreemden op straat aan te sporen om te stemmen op XGN.nl!

  Breng hier snel je stem uit op XGN.nl als Website van het Jaar 2019!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.