XGN lanceert vernieuwde website

News
woensdag, 03 april 2024 om 18:52
nieuwe website xgn
Welkom bij een gloednieuw XGN. Na een paar jaar is het weer tijd voor een website in een nieuw jasje, zodat jij op een prettige manier de content bij ons kunt lezen of bekijken. We leggen je uit wat er allemaal veranderd is.
Met het blote oog is het natuurlijk meteen te zien dat we op een heel ander systeem draaien. Dit systeem is niet alleen technisch veel sneller op alle apparaten, maar ziet er ook een stuk aantrekkelijker uit. De nieuwe website maakt bijvoorbeeld gebruik van een stuk meer afbeeldingen.

Het oog wil ook wat

Hoewel de inhoud van de website hetzelfde is gebleven en je naar hartenlust zoveel kunt lezen als je wilt, is het een kwestie van scrollen en doorklikken en zijn de lappen teksten met titels aan de linkerzijde verdwenen. Lekker toch?
We hopen dat jullie van de nieuwe website zullen genieten, want dat gaan wij wel doen. Het is nu voor ons een stuk handiger bijvoorbeeld om polls in artikelen te zetten. Dus dat gaan we zeker vaker doen om ook een leuke discussie bijvoorbeeld teweeg te brengen of simpelweg naar jullie mening te vragen.

Waar staat XGN voor?

Verder kunnen we op de nieuwe website duidelijker naar voren brengen wat voor content wij verzorgen en vooral in welke categorieën. Zo ligt onze focus vooral op games, films, tv-series, gadgets, Formule 1 en LEGO en eigenlijk alles wat in het verlengde van deze onderwerpen ligt.
Tot slot de vraag aan jullie: wat hopen jullie te zien op het vernieuwde XGN? Hopen jullie op bepaalde vormen van content? Laat het ons vooral weten en wie weet doen we daar wat mee. En nu niet allemaal TikTok roepen, want dat starten we binnenkort ook. Dus stay tuned!

Poll

Populair Nieuws