Deze Game Mania sluit binnenkort de deuren

News
woensdag, 03 april 2024 om 13:00
super princess peachf1708533022
Wie binnenkort naar een Game Mania filiaal wil in Amsterdam, kan dat alleen nog doen bij de Centuur. De vestiging aan Nieuwendijk gaat namelijk dicht.
Een reden wordt niet genoemd in de e-mail die verstuurd is. Maar gezien na twee alinea’s de webshop gepromoot wordt, is er een grote kans aanwezig dat bestellingen steeds meer online plaatsvinden dan fysiek in de winkel. Een ontwikkeling die al jaren zo gaat.
Heeft iemand ooit nog gehoord van een videotheek?

Promotie webshop

Game Mania nodigt uit om een kijkje te nemen in de digitale shop en schrijft het volgende:
‘Wist je trouwens dat er al meer dan anderhalf miljoen bestellingen geplaatst werden op onze webshop? Hier is alles wat je in de winkel kan vinden beschikbaar, aangevuld met een groot aanbod aan webshop only producten’.
Verder werkt laat het bedrijf het koppie niet hangen door het sluiten van de winkel. Zo wordt de slogan ‘The game goes on’ gebruikt met daarbij een blije Mario in beeld.
Game Mania is bij uitstek een winkel waar Nintendo games gekocht kunnen worden. Er vinden dan ook regelmatig acties plaats waarbij mensen oude games kunnen inleveren (meestal 2) om met korting bijvoorbeeld een nieuwe Switch game aan te schaffen.

Recente Nintendo game

Recent kwam Princess Peach: Showtime! uit. Een game die een mooie 8,5 verdiende in onze recensie. Michelle schreef daarin het volgende: Fans van Princess Peach moesten achttien jaar wachten voor een nieuwe game met de prinses in de hoofdrol, maar het was het meer dan waard. Hoewel de game niet al te veel uitdaging biedt en nogal aan de korte kant is, zorgt Princess Peach: Showtime desalniettemin voor uren speelplezier. De diversiteit in kostuums zorgt ervoor dat je niet verveeld raakt en niet kan wachten tot het volgende level van ieder kostuum.’’