Xbox Series X specs zorgen voor muisstille console

News
donderdag, 08 oktober 2020 om 13:00
xbox series xf1637772091
Microsoft heeft de afgelopen tijd een aantal exemplaren van de Xbox Series X uitgeleend aan websites en reviewers. Op The Guardian wordt er gezegd dat de Xbox Series X specs ervoor zorgen dat de console extreem stil is. Dit komt vooral door de Xbox Series X SSD en de processor.

Xbox Series X specs maken een extreem stille console

In het artikel van The Guardian wordt er gesproken over verschillende Xbox Series X specs, maar laten we nu even focussen op de stilheid en prestatie. Volgens de website hoor je namelijk amper geluid, zelfs wanneer je een zware game draait. Dit belooft veel goeds, al laat The Guardian wel weten dat zij tot nu toe geen next-gen titels hebben kunnen spelen.
Naast de stilheid van de Xbox Series X zijn er ook andere Xbox Series X features waar the Guardian over te spreken is. Zo zijn de laadtijden veel korter geworden en kun je nu twee titels tegelijkertijd draaien en heel snel wisselen tussen de twee. Dit gaat niet extreem snel, maar als je tien seconden kunt wachten dan kom je al een heel eind.

Xbox Series S SSD uitbreiding ligt voor de hand

De SSD van de Xbox Series X, maar ook van de PlayStation 5 zullen niet gigantisch groot worden. De SSD mag dan wel muisstil zijn, je hebt daar alleen niet veel aan als je maar één of twee games kunt installeren.
Eerder kwamen er al beelden tevoorschijn van de Xbox Series X SSD uitbreiding en daar hangt een flink prijskaartje aan. Aangezien je volgens The Guardian meerdere games tegelijkertijd kunt spelen is het dus misschien handig om een Xbox Series X SSD uitbreiding in huis te halen.