The Witcher seizoen 2 toont eerste beelden van Yennefer

News
donderdag, 08 oktober 2020 om 12:30
the witcher yenneferf1602145728
Langzamerhand laat Netflix steeds meer beelden zien van onze favoriete personages uit de serie van The Witcher. De populaire serie waarvan het tweede seizoen in 2021 uit zal komen liet eerder al beelden nieuwe beelden zien van twee hoofdpersonages, maar nu ook van de laatste. Yennefer of Vengerberg is nu ook in haar seizoen 2 look te zien!
De datum waarop het tweede seizoen van The Witcher uit zal komen is nog steeds niet bekend, maar de eerste foto’s van de serie hebben we wel al. We zien Geralt of Rivia in zijn standaard uitrusting en ook van zijn ‘Law of Surprise’ kind Ciri zien we de eerste beelden. Een paar dagen daarna krijgen we ook de eerste beelden van Geralts liefdesvloek en ‘Sorceress’ Yennefer of Vengerberg.
De beelden zien er niet uit alsof ze op de beste plek is. Hoe zal ze hier uit gaan komen?

Wat kunnen we verwachten?

Seizoen 2 zal een beetje anders zijn dan het eerste seizoen. We verwachten een meer chronologische tijdlijn en natuurlijk een aantal nieuwe mensen en connecties. Geralt en Ciri hebben elkaar gevonden, maar Geralt denkt dat Yennefer dood is gegaan in de laatste strijd van seizoen 1.
Geralt neemt Ciri mee naar Kaer Morhen, waar hij is opgeleid tot Witcher. Hij denkt dat zij hier het veiligst is en leert haar hoe ze zichzelf moet verdedigen. Al snel blijkt dat het grootste gevaar misschien wel de mysterieuze kracht van Ciri zelf is.

Nieuwe personages

Er zijn een aantal nieuwe personages aangekondigd voor seizoen 2, waaronder Geralts leermeester Vesemir. Hij en de andere Witcher Lambert zullen ze hoogstwaarschijnlijk ontmoeten in Kaer Morhen.
Wij hopen in seizoen 2 van de serie weer net zo veel sensatie en mooie momenten te zien als in de eerste en gaan daar ook zeker van uit! Wat denken jullie dat ons in het tweede seizoen te wachten staat?

Populair Nieuws