Allereerste FIFA 21 ratings onthuld na teaser

  Nu het gloednieuwe voetbalseizoen voor de deur staat, duurt het niet lang meer totdat de eerste voetbalgames uitkomen. EA heeft dinsdag een teaser vrijgegeven over de onthulling van de FIFA 21 ratings. Een aantal zijn daar al in te zien, waaronder een Nederlandse aanvaller.

  Update - De ratings onthuld

  De FIFA 21 ratings zijn inmiddels bekendgemaakt. Benieuwd naar de ratings? Check ze dan snel allemaal hier!

  Oorspronkelijke bericht hieronder.

  In de 15 seconden durende video op Twitter, kondigt EA Sports de datum van de bekendmaking van FIFA 21 ratings aan. Aankomende donderdag, 10 september om precies te zijn, komen de allereerste FIFA 21 ratings naar buiten.

  Ieder jaar telt EA voor de start van een nieuwe FIFA af naar de beste honderd voetballers uit het spel. Met klap op de vuurpijl maakt het de top 10 als laatste bekend. Oplettende FIFA 21-fans zagen in de teaser al een paar ratings van spelers voorbijkomen.

  Allereerste FIFA 21 ratings

  In de FIFA 21 teaser is onder meer Steven Bergwijn te zien. De Nederlandse vleugelaanvaller van Tottenham Hotspur krijgt een rating van 83 in FIFA 21. Wat zijn stats in het spel zijn, is nog niet bekend. Op die plek staan namelijk nog vraagtekens.

  Naast Bergwijn is ook een aanvaller van Chelsea te zien. De Engelse Mason Mount krijgt een rating van 80. Ook is het toptalent van Real Madrid, Rodrygo, te zien. Hij krijgt van EA een rating van 79. Bij hem zijn wel al een aantal stats te zien. Zo heeft hij onder andere 87 pace en 83 dribbelen.

  Nog even wachten op FIFA 21

  Voetbalfans kunnen snel aan de slag met de nieuwe FIFA-game. EA Sports brengt op 9 oktober FIFA 21 naar PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Spelers met een volgende generatie console moeten dan nog even geduld hebben. Voor de Xbox Series X, PlayStation 5 en Google Stadia is nog geen officiële releasedatum naar buiten gebracht.

  Ben je benieuwd naar het volgende jaar FIFA? Wij hebben 10 dingen op een rijtje gezet die wij graag willen zien in FIFA 21. Voor FIFA 21 hebben wij ook alvast een aantal voorspellingen gedaan van FUT ratings. De top 10 spelers en 11 beste Nederlanders kwamen bij ons aan de beurt.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.