Xbox Series S persbriefing met Phil Spencer gelekt

News
maandag, 14 september 2020 om 8:30
xbox series s xf1599545929
Dat de Xbox Series S eraan komt is geen geheim meer. De kleinere broer van de Xbox Series X is op 8 september onthuld en kort daarna verscheen er een trailer van de console. Nu is de complete persbriefing rondom de console gelekt.
Twitteraar WalkingCat plaatste de persbriefing rondom de Xbox Series S in vier delen online, waarin Phil Spencer, executive vice president van gaming bij Xbox, uitgebreid over de console praat. De persbriefing wordt geleid door Cindy Walker, senior director of platform marketing bij Xbox. Normaal gesproken zijn dit soort beelden niet bedoeld voor het publiek, maar alleen voor de pers. De gelekte beelden laten de console voor het eerst in het echt zien naast e Xbox Series X.
De persbriefing bevat verder geen nieuwe informatie over de console, maar bevat een deel van de gelekte informatie zoals de releasedatum en de prijs van de Xbox Series X en S. Daarnaast wordt er gesproken over EA Play die naar Xbox Game Pass komt en het Xbox All Acces programma.

Hieronder de vier tweets van WalkingCat met daarin de persconferentie.

Xbox Series S lek dwong Microsoft tot een vroege onthulling

Eerder al werd de Xbox Series S aangekondigd door Microsoft. De console moest eerder uit de doeken gedaan worden dan gepland, omdat WalkingCat al beelden van de console toonde. Vlak na het lek heeft Microsoft de onthulling van de kleinere next-gen Xbox gedaan, compleet met een aantal kenmerken. Zo zal de console zal helemaal digitaal zijn en dus zonder schijfjes werken. In onze special gaan we wat dieper op de Xbox Series S in.
De releasedatum van de Xbox Series S is op 10 november dit jaar, samen met de Xbox Series X. De console zal rond de 300 euro gaan kosten naar verwachting (299 dollar).

Populair Nieuws