Xbox One-spelers kunnen ook eindelijk foto's maken in Red Dead Redemption 2

  De wereld van Red Dead Redemption 2 zit vol met omgevingen waar je makkelijk een heel fotorolletje vol kan schieten. Gelukkig is dat voor spelers op de Xbox One nu ook het geval, want de Photo Mode is vanaf vandaag voor elk platform beschikbaar.

  De Photo Mode is nog niet heel lang te vinden in Red Dead Redemption 2. Met de release van de PC-versie afgelopen november is de functie toegevoegd, met een latere update die de optie heeft toegevoegd aan de PS4-versie. Nu is dus de beurt aan de Xbox One, waarmee spelers alle middelen krijgen om de mooiste foto’s te maken in het Wilde Westen.

  De update introduceert tegelijkertijd een aantal welkome kortingen voor spelers in Red Dead Online. De Winter Sale lijkt wel begonnen. Zo krijg je 30 procent korting op zo’n beetje alle upgrades voor je wapens, op Metal Engravings na. Behaal je daarnaast Rank 10 voor 27 januari, dan krijg je een voucher voor 30 procent korting op een wapen naar keuze. Voor Rank 20 krijg je weer een kortingsbon voor een aankoop op een paard naar keuze.

  Om die rangen te behalen kan je deze week ook sneller levelen. Voltooi je namelijk een missie uit de A Land of Opportunities-verhaallijn of ga je aan de slag met een Free Roam Mission, dan krijg je een 50 procent XP Boost. Op die manier heb je binnen de kortste keren die kortingsbonnen op zak!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.