Wanneer kun je de Demon Slayer season 2 release verwachten?

Article
dinsdag, 21 januari 2020 om 15:43
demon slayer s1f1644937733
2019 was een goed jaar voor fans van anime, waarbij Demon Slayer toch wel het hoogtepunt was. Het eerste seizoen van de serie zit er op en fans vragen zich af wanneer het tweede seizoen verwacht kan worden. Wij zetten alle details rondom de Demon Slayer season 2 release op een rijtje.
Demon Slayer, ook wel Kimetsu no Yaiba genoemd, is een anime gebaseerd op de gelijknamige manga waarvan het eerste seizoen in 2019 verscheen. De anime wordt geproduceerd door Studio Ufotable en is in Nederland nog niet via een officieel kanaal te zien. Op Crunchyroll en Netflix is de serie niet te vinden, maar wie de naam van de serie intypt op Google kan vrij snel een site vinden waardoor je de serie kunt streamen.

Wanneer komt de Demon Slayer season 2 release?

Velen hebben dit dan ook gedaan en nu ze het eerste seizoen hebben gekeken is het de vraag wanneer de Demon Slayer season 2 release plaatsvindt. Die vraag kan vrij snel beantwoord worden gezien er simpelweg nog geen releasedatum bekend is gemaakt. Sterker nog, voordat er een tweede seizoen verschijnt, komt er eerst nog een film uit die het directe vervolg gaat zijn op seizoen 1. Daar is namelijk al een teaser van uitgebracht. Deze kun je hieronder zien.
De trailer geeft aan dat de film zal gaan over de Infinite Demon Train Arc. Dit is een verhaallijn van de manga die vrijwel op zichzelf staat, maar eigenlijk te kort is om over een heel seizoen te verspreiden. Een film is dan ook een goed idee aangezien de verhaallijn zich perfect lijkt te lenen voor dit medium. Tevens zou het budget daarvoor omhoog geschroefd kunnen worden, maar dat is puur speculatie.
Verwacht wordt dat de film in het vierde kwartaal van 2020 verschijnt al gaan er ook geruchten over een releasedatum in de zomer. Dit betekent dat we in ieder geval nog even moeten wachten voordat we weer met Tanjiro en Nesuko op avontuur kunnen gaan. Laat ons in de reacties weten wat je van Demon Slayer vindt.

Populair Nieuws