Xbox maakt livestream en plannen gamescom 2021 bekend

News
maandag, 09 augustus 2021 om 13:30
Later deze maand is het eindelijk tijd voor gamescom 2021, dat dit jaar helemaal digitaal gehouden zal worden. Xbox heeft nu haar livestream en andere plannen voor het evenement bekendgemaakt.
De gamescom is normaal een groot evenement om elk jaar naar uit te kijken, maar dit jaar zal de beurs op een andere manier gehouden moeten worden dan normaal. De gamescom zal in 2021 namelijk volledig digitaal zijn - nadat er eerder nog plannen waren voor een ‘hybride’ beurs.
Verschillende uitgevers en ontwikkelaars hebben al bekendgemaakt dat ze iets hebben gepland voor gamescom 2021, waaronder Microsoft. De uitgever heeft de plannen nu iets duidelijker gemaakt. Zo zal Xbox op 24 augustus een officiële gamescom 2021 Xbox Stream houden, waarin je lekker gemaakt zal worden voor de beurs. Tijdens de stream zullen er onder andere meer bekend worden gemaakt over de first party games van Xbox, maar ook sommige third party titels.
De Xbox Stream zal te volgen zijn via YouTube, Twitch, Facebook Gaming en Twitter. Wil je niks missen van de livestream, zorg dan dat je om 19:00 Nederlandse tijd klaar zit, want dan zal het evenement van start gaan.

Xbox ook aanwezig tijdens Opening Night Live

Naast haar eigen livestream, zal Xbox ook onderdeel zijn van Opening Night Live op gamescom 2021. Deze show wordt georganiseerd door Geoff Keighley, die met eenzelfde show in 2020 kwam, evenals een eigen show op E3 2021. Er staat veel gepland tijdens Opening Night Live, want het evenement zal maar liefst twee uur gaan duren.
Omdat fans dit jaar niet met ontwikkelaars en uitgevers kunnen kletsen, komt Xbox tijdens gamescom ook met een speciale Xbox FanFest. Hoe dit precies in elkaar zit, daar zal de uitgever later meer duidelijkheid over geven. Tot slot zal tijdens de beurs ook een grote sale plaatsvinden in de Xbox Store. Houdt de online winkel dus goed in de gaten voor deals die kunnen oplopen tot 75 procent korting!

Populair Nieuws