Xbox komt met erg schattige limited edition console

News
maandag, 28 augustus 2023 om 10:30
xbox series sf1604058701
Xbox is deze generatie nogal actief met speciale versies van de Xbox. Niet dat je er veel kunt kopen, maar er worden er wel veel gemaakt, die verloot worden. Nu zijn er twee bijzonder schattige Series S consoles te scoren.
Er zijn weer special edition Xbox-consoles te bemachtigen. Dit keer zijn het er zelfs twee, terwijl er meestal maar één tegelijk verloot wordt. Katten- en hondenliefhebbers zullen misschien wel interesse hebben in deze consoles.
Ze staan namelijk in het teken van de game Party Animals, die binnenkort op Xbox en PC verschijnt. Eén van de consoles die je kunt winnen is een zacht oranje met een kat, de andere is min of meer hetzelfde, maar dan met een hond. Je kunt ze winnen door het Twitter-account van Xbox te volgen en de onderstaande tweet te retweeten.
Je hoeft daarmee geen haast te maken: je hebt de tijd tot 20 september om mee te doen. Dat is geen willekeurig uitgezochte datum, want het is de dag dat Party Animals verschijnt. Meer voorwaarden voor de actie kun je hier vinden.

Wat voor game is Party Animals voor Xbox?

Party Animals belooft een doldwaze party-game te worden. Je kunt met verschillende diertjes op de vuist gaan. De game heeft een physics-element, dus je kunt elkaar op allerlei maffe manieren rondslingeren.