Het regent weer klachten op Viaplay tijdens F1 Dutch Grand Prix

News
maandag, 28 augustus 2023 om 11:00
max verstappen gp nederland 2023f1693211762
Afgelopen weekend was het weer tijd voor de Dutch Grand Prix. Het was een groot feestje voor de bezoekers, maar online regende het klachten op Viaplay.
De twee afgelopen edities van de Dutch Grand Prix waren erg zonnig, maar in 2023 stond er veel regen op de planning. En het water kwam ook met bakken uit de lucht afgewisseld met periodes van zon. Dat zorgde voor chaotische momenten in de Grand Prix, veel inhaalacties, strategische blunders en onduidelijkheid wie er uiteindelijk op het podium zou belanden.
Aan het einde was het toch weer Max Verstappen die aan het langste eind trok, die daarmee het record van Sebastian Vettel met negen overwinningen op rij heeft geëvenaard. Dat zorgde uiteraard weer voor een feestje op Circuit Zandvoort, dat ook al vol gaande was tijdens de periode dat de race halverwege stil lag en het hard regende

Viaplay-kijkers minder blij

Terwijl de bezoekers van de Dutch Grand Prix aan het dansen waren en er zelfs een polonaise werd georganiseerd door marshalls, waren de kijkers thuis wat minder blij. Dit weekend waren er weer veel klachten online te vinden op Viaplay.
De streamingdienst had namelijk opnieuw te maken met technische problemen. Zo bleef het beeld haperen of bufferen bij sommige mensen, terwijl anderen de streamingdienst helemaal niet aan de praat kregen. Wel was het mogelijk om naar de NOS over te schakelen, dat de Dutch Grand Prix ook mocht uitzenden.
Hieronder een greep uit de klachten op Viaplay tijdens de Dutch Grand Prix: