'Xbox komt met een grote aankondiging bij The Game Awards 2020'

News
dinsdag, 08 december 2020 om 15:45
f817aa8c 02c1 4ba9 84a8 20d357d52939f1605600404
In de nacht van donderdag op vrijdag gaan The Game Awards 2020 van start in de Verenigde Staten. Normaliter worden er bij de prijsuitreiking veel nieuwe beelden bekendgemaakt en aankondigingen gedaan. Mogelijk gaat Xbox dit jaar ook groot nieuws delen.
Ondanks dat The Game Awards niet dezelfde vorm krijgen als normaal dit jaar, zullen wel veel gamers wereldwijd naar de uitreiking gaan kijken. Niet alleen om erachter te komen welke games en ontwikkelaars er in de prijzen vallen, maar ook wat er allemaal getoond gaat worden. Bij The Game Awards worden er immers vaak beelden, trailers en nieuws bekendgemaakt.
Journalist Jeff Grubb van GamesBeat claimt bovendien dat Microsoft een grote Xbox aankondiging gaat maken. Dat laat hij weten in de nieuwe aflevering van GamesBeat Decides. Grubb zegt dat hij weet dat ‘Microsoft iets heeft gepland voor The Game Awards’.

Wat zal Xbox bekendmaken?

Wat er precies bij The Game Awards getoond gaat worden is nog niet duidelijk. Microsoft heeft vaker bij de prijsuitreiking grote aankondigingen gedaan, zoals de reveal van de Xbox Series X vorig jaar. Het zal alleen heel onwaarschijnlijk zijn dat er nu alweer een nieuwe Xbox console uit de doeken wordt gedaan.
Mogelijk kan het wel gaan om een grote nieuwe exclusieve games voor de Xbox Series X en S. Volgens 343 Industries zal Halo Infinite namelijk niet aanwezig zijn bij The Game Awards, dus daar hoeven we ook niet veel van te verwachten. Een nieuwe exclusive kan in ieder geval een goede manier zijn om meer spelers naar het Xbox platform te trekken.