Wie zijn de Dark Troopers in The Mandalorian?

News
dinsdag, 08 december 2020 om 14:45
star wars jedi fallen order trailer alles wat we tot nu toe weten 149619
Nadat in Chapter 12 van The Mandalorian voor het eerst de ‘Dark Troopers’ in beeld gebracht werden, kwamen er natuurlijk veel vragen naar wat deze geheimzinnige robots allemaal kunnen. In de meest recentelijke aflevering kregen we hier al meer van te zien, maar waar zijn de Dark troopers nou nog meer toe in staat?
Spoilers voor Chapter 14 van The Mandalorian volgen.
In The Mandalorian Chapter 14 krijgen we de Dark Troopers voor het eerst in actie te zien. Heel veel actie is het alleen nog niet. Ze vliegen naar beneden met jetpacks, pakken Grogu en vliegen weer naar boven. Hoewel dit er allemaal erg spectaculair uitzag, weten we nog steeds niet hoe sterk deze Dark Troopers precies zijn.

Veel verschillende Dark Troopers

De Dark Troopers zijn in Star Wars comics op veel verschillende manieren afgebeeld. Veteranen die in de ‘Clone Wars’ hadden gevochten werden veranderd in half mens/half robot, waardoor ze opnieuw gebruikt konden worden als soldaat. Deze soldaten werden erg sterk en makkelijk te controleren, maar het werd nog erger. The Empire had namelijk een toekomstplan voor de Dark Troopers.
Een latere versie van deze levensgevaarlijke wezens werd bedacht. Dit keer zouden de Dark Troopers worden beïnvloed met de ‘dark side’. Hierdoor werden de robots en dus ook The Empire erg sterk. De Dark Troopers werden zelfs getraind om met lichtzwaarden te vechten en de force te gebruiken.

Wat betekent dit?

We weten nog niet hoe ver de krachten van de Dark Troopers al zijn in The Mandalorian, maar het zou heel goed kunnen dat Moff Gideon Grogu nodig heeft om de force met de Dark Troopers te verbinden. Hoe dan ook zullen ze een gevaarlijke tegenstander zijn voor Din Djarin en zijn twee nieuwe bondgenoten, Boba Fett en Fennec Shand.
Wat vinden jullie van de Dark Troopers? En hoe sterk denken jullie dat ze zullen worden?