‘Xbox heeft nog een verrassing tijdens showcase’

News
woensdag, 17 januari 2024 om 13:30
xbox series xf1637772091
Binnenkort wordt de eerste gaming showcase van het jaar uitgezonden. Xbox komt namelijk met een Developer Direct. De games die daarin voorkomen zijn al aangekondigd, maar nu wordt toch beweerd dat er nog een verrassing is.
Soms zit een gaming showcase vol verrassingen, maar van de aankomende Xbox Developer Direct is al duidelijk wat er te zien zal zijn. Zo krijgen we de Indiana Jones-game te zien en is er tijd voor Hellblade 2. Ook Ara: History Untold en Avowed komen aan bod.
Maar mogelijk blijft het daar niet bij. Dat wil niet zeggen dat de uitzending ineens barstensvol games zit, maar volgens bronnen van Insider Gaming wordt er een vijfde game getoond. Wat de titel daarvan is, is onduidelijk. Het zou in ieder geval geen al te grote game zijn.

Geen “shadow drops” tijdens Xbox Developer Direct

Vorig jaar kwam Xbox tijdens een showcase in januari ook met een kleinere, niet eerder aangekondigde titel, namelijk Hi-Fi Rush. Die werd toen meteen uitgebracht, een zogenaamde “shadow drop”. Dat hoeven we dit jaar waarschijnlijk niet te verwachten: Xbox heeft al aangegeven dat alle games in de presentatie pas later uitkomen.
Als je met eigen ogen wil zien of er inderdaad een vijfde game in de showcase zit, hoef je niet lang te wachten. De Developer Direct wordt namelijk uitgezonden op 18 januari, om 19.00 Nederlandse tijd. Hij is live te zien via onder andere Twitch en YouTube.

Populair Nieuws