Studio achter Dave the Diver heeft een nieuwe game aangekondigd

News
woensdag, 17 januari 2024 om 14:00
wakerunnersf1705494574
Dave the Diver heeft vorig jaar hoge scores en meerdere prijzen weten te bemachtigen. Ontwikkelaar Mintrocket blijft alleen niet lang op de lauweren rusten, want de studio heeft nu al een nieuwe game aangekondigd.
In Dave the Diver stap je in de schoenen van de gelijknamige duiker om overdag vis te vangen - en gevaarlijke dieren onder water te ontwijken - om vervolgens ‘s avonds te helpen in een sushi restaurant. Voor de nieuwe game heeft ontwikkelaar Mintrocket alleen gekozen voor een heel ander soort titel.
De studio heeft namelijk vandaag Wakerunners aangekondigd middels een teaser trailer. Volgens Mintrocket is de game een ‘team battle game met een top-down perspectief’ en het speelt zich af in een dystopische sci-fi toekomst.
Een heel ander soort game dus dan Dave the Diver, dat spelers trakteert op een pixel art-stijl gecombineerd met een ontspannen sfeer. Uit de beelden kunnen we opmaken dat Wakerunners juist een competitieve game wordt met waarschijnlijk de nodige spanning en stress.

Snel zelf te spelen

In Wakerunners kunnen spelers kiezen tussen zeven verschillende personages om vervolgens te strijden in 4v4 of 5v5 potjes. Elk personage heeft zijn of haar eigen vaardigheden en speelstijl, maar spelers kunnen wel wisselen van personage als de situatie daarom vraagt.
Als je benieuwd bent naar Wakerunners dan hoef je niet lang te wachten om de game uit te proberen. Er zal namelijk een demo beschikbaar zijn tijdens Steam Next Fest, dat van start gaat op 5 februari.