Xbox Gold abonnees kunnen gratis Battlefield 2042 uitproberen

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 18:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Een aantal Xbox spelers kunnen dit weekend Battlefield 2042 uitproberen. Wie een Xbox Live Gold abonnement heeft kan namelijk dit weekend Battlefield 2042 gratis downloaden. De game maakt namelijk onderdeel uit van een aantal games die tijdelijk gratis te spelen zijn. Dit doet EA om meer spelers naar de game te trekken.
Xbox Gold abonnees kunnen de game tussen 6 en 9 januari gratis spelen. Dit is vooral handig voor Xbox spelers die wel geïnteresseerd zijn in Battlefield 2042, maar mede door de vele kritiek die de game krijgt nog niet zelf de game hebben aangeschaft. De spelers kunnen zo zelf een mening vormen over de game.

Waarom is Battlefield 2042 tijdelijk gratis te spelen?

Xbox heeft in het Gold abonnement vaker games zitten die tijdelijk gratis te spelen zijn. Microsoft heeft met EA en DICE dus een deal gemaakt om de game tijdelijk naar Gold te brengen. Dit is ook goed nieuws voor EA en DICE.
Battlefield 2042 krijgt namelijk veel kritiek, waardoor nieuwe klanten misschien minder snel de game aanschaffen. Nu veel Xbox Gold abonnees de game kunnen uitproberen kiezen spelers er misschien toch voor om de game zelf aan te schaffen EA hoopt dus ook dat dat gaat gebeuren.
Xbox Gold abonnees kunnen dus nu zelf ervaren hoe de game is. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in de game dan kan je deze momenteel gratis downloaden en dan kan je zelf bepalen of je de game zo leuk vind dat je deze ook zou willen aanschaffen.