Fortnite compenseert spelers voor grote storing rond de jaarwisseling

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 17:30
fortnite blog photography blog 19 1011 upgraded combat screenshot 1920x1080 b7fb7387b1402312bbbe8fbba6954e1715095059f1634029219
Rond de jaarwisseling waren de servers van Fortnite een paar uur offline. Nadat de problemen zijn opgelost zei Epic Games dat spelers gecompenseerd zouden worden voor de storing, omdat de spelers dus tijdelijk geen Fortnite konden spelen tijdens de vakantie. Toen was het alleen nog niet duidelijk wat de spelers zouden krijgen, maar nu wel.
Epic Games geeft XP en items cadeau ter compensatie voor de acht uur dat de game offline was rond de jaarwisseling. Al direct nadat de servers weer online waren zei Epic Games al dat er gecompenseerd zou worden, maar nu gebeurt dat dus ook echt.

Hoe krijgen spelers de Fornite cadeau's?

Allereerst krijgen spelers die ingelogd hebben rond het kerst event een speciale pickaxe. Hierna kan deze pickaxe ook door andere spelers worden gekocht in de shop. Daarnaast komen er ook een aantal XP bonussen naar Fortnite, hierdoor krijgen spelers dus meer XP dan dat ze normaal zouden ontvangen.
Mocht je dus rond de kerst of jaarwisseling hebben ingelogd, ga dan zeker even kijken op Fortnite of je de pickaxe hebt ontvangen. Daarnaast kan je dus ook extra XP krijgen terwijl je potjes speelt.
De cadeau's zijn naast compensatie ook een manier om het winter evenement in Fortnite af te sluiten. Epic Games heeft ook nog veel plannen voor na het winter evenement. Zo wordt Cobra Kai toegevoegd aan de game en komen er nog veel meer andere dingen naar de game om naar uit te kijken.