Xbox Game Pass titels voor tweede helft augustus onthuld

News
woensdag, 18 augustus 2021 om 9:00
psychonauts 2f1611670503
Abonnees van de Xbox Game Pass kunnen deze maand weer met een hoop mooie titels aan de slag. Microsoft heeft nu namelijk de games voor de tweede helft van augustus onthuld.
De Xbox Game Pass is een enorme bibliotheek aan games waar abonnees mee aan de slag kunnen, maar de dienst is constant aan het veranderen. Dat betekent dat er soms titels zullen verdwijnen, maar vooral dat er steeds nieuwe games aan worden toegevoegd. Zo zijn er in augustus al een paar toppers naar de Xbox Game Pass gekomen, waaronder Hades.
Maar daar blijft het niet bij. Microsoft heeft nu namelijk de titels aangekondigd die in de tweede helft van augustus naar het ‘Netflix van games’ komen. Qua star power hoeft de rest van augustus zich ook niet onder te doen voor de eerste helft, want Psychonauts 2 komt op 25 augustus naar de Xbox Game Pass en 12 Minutes op 19 augustus.
Eigenaren van de Xbox Game Pass kunnen ook nu meteen aan de slag met nieuwe titels. Humankind, Need for Speed Heat, Star Wars Battlefront II en Star Wars Jedi: Fallen Order zijn nu allemaal te spelen via de dienst van Microsoft. De laatste drie titels dankzij de samenwerking met EA Play.

Nog meer titels op de Xbox Game Pass

Naast de eerder genoemde titels komen ook de volgende titels naar de Xbox Game Pass toe in augustus:
  • Recompile - 19 augustus
  • Train Sim World 2 - 19 augustus
  • Myst - 26 augustus
Als je een abonnee bent van de Xbox Game Pass dan kan je naast het downloaden van de games, ook veel titels spelen rechtstreeks uit de cloud via Xbox Cloud Gaming. Op PC zijn er nu ook nieuwe opties voor toegevoegd via de Xbox App.