Xbox console met hoge korting te scoren tijdens Black Friday

News
dinsdag, 22 november 2022 om 13:00
f817aa8c 02c1 4ba9 84a8 20d357d52939f1605600404
Het is niet bepaald goedkoop om een nieuwe console aan te schaffen, vooral de consoles die onderdeel zijn van de nieuwe generatie. Het is überhaupt nog steeds moeilijk om aan een PS5 te komen. Maar verschillende winkels hebben één van de nieuwe consoles van Xbox tijdens Black Friday alvast afgeprijsd.
De Xbox Series S console van Microsoft is normaal al gesproken de goedkoopste console van de nieuwe generatie. Het apparaat heeft namelijk al sinds release een prijskaartje van 299 euro. De Xbox Series S is dan ook de goedkoopste optie om de nieuwste games op te spelen.

Haal de Xbox Series S met Black Friday korting

De Xbox Series S is nu al net iets meer dan twee jaar op de markt. Daarom is het de hoogste tijd dat de console eens afgeprijsd wordt tijdens Black Friday. Een paar winkels vonden dit ook en bieden de console aan met bijna 25% korting. Bij de volgende winkels is de Xbox het goedkoopste te krijgen:
Ook de controllers zijn tijdens Black Friday met hoge korting te krijgen. Deze zijn bij namelijk ook bij Mediamarkt en Amazon afgeprijsd van 59,99 euro naar 39,99 euro. Bijna alle kleuren en varianten van de Xbox controller zijn daar voor deze prijs te scoren. Ook in de Xbox Store wordt er tijdens Black Friday met korting gestrooid, daar zijn namelijk allerlei games voor een lage prijs te koop.

Populair Nieuws

Laatste Reacties