Xbox-baas Phil Spencer heeft mooie woorden voor PlayStation CEO

News
vrijdag, 29 september 2023 om 11:00
ps5 controller xbox series xf1619595169
PlayStation CEO Jim Ryan heeft deze week aangekondigd te stoppen bij het bedrijf. Xbox-baas Phil Spencer heeft mooie woorden voor zijn vertrekkende concullega.
Woensdagavond kwam Jim Ryan met de aankondiging dat hij klaar is met de game-industrie. De topman van PlayStation, die al 30 jaar bij het bedrijf werkt, heeft besloten om met pensioen te gaan. Ryan heeft genoten van zijn werk bij PlayStation, maar vindt het steeds lastiger om te wonen in Europa en te werken in Noord-Amerika.
In zijn tijd bij PlayStation heeft de CEO meerdere keren tegenover Xbox-baas Phil Spencer gestaan. Recent nog rondom de overname van Activision Blizzard en de toekomst van Call of Duty. Toch heeft de topman van Xbox mooie woorden voor zijn concurrent, na de aankondiging van zijn pensioen.

“Jim Ryan heeft een grote bijdrage geleverd aan onze branche en is een fervent leider voor PlayStation geweest. Ik wens hem het allerbeste met zijn volgende stap. Bedankt voor alles wat je de afgelopen 30 jaar voor de community hebt gedaan, Jim.”

Wie neemt het stokje over bij PlayStation?

Het is nog niet duidelijk wie de rol van Jim Ryan over zal nemen bij Sony Interactive Entertainment. Voorlopig blijft Ryan nog werkzaam bij PlayStation, hij zal vanaf maart 2024 met pensioen gaan. Dan zal eerst de leiding tijdelijk worden overgenomen door Hiroki Totoki, de Sony Group Corporation president en COO van Sony. Er zal dan worden gezocht naar een geschikte opvolger voor Ryan om de positie permanent over te nemen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties