Wordt The Mandalorian seizoen 4 getransformeerd tot film?

News
dinsdag, 12 december 2023 om 11:30
Momenteel wordt er gewerkt aan het vierde seizoen van The Mandalorian. Maar naar verluidt wordt het misschien geen serie meer, maar gaat het project verder als film.
Let op: dit bericht bevat spoilers over The Mandalorian seizoen 3!
Vanwege de afgelopen SAG-AFTRA staking is het mogelijk dat de Disney+ serie getransformeerd kan worden naar een film. Dit zou komen doordat er niet genoeg tijd is om de serie af te maken, voordat hij intern gepland staat om te verschijnen op de streamingdienst. Dit meldt Jeff Sneider in een nieuwe podcast.
Deze potentiële film zou zelfs in de bioscopen kunnen draaien. Onduidelijk is of Disney dit wil in verband met de groeiende populariteit en de grote focus op de streamingdienst Disney+.

Weer op avontuur met The Mandalorian

In het laatste seizoen was te zien hoe Din Djarin met Bo-Katan Kryze probeerde en erin slaagde de planeet Mandalore te heroveren. Aan het einde leek het erop dat Din Djarin en Grogu, beter bekend als Baby Yoda, besloten om de blasters in de wilgen te hangen en met pensioen te gaan. Maar mogelijk is dat toch niet het geval, het is dus even afwachten welke kant het plot op zal gaan.
Het gerucht dat er een film zal komen, gaat in tegen hetgeen wat regisseur Jon Favreau eerder dit jaar zei. Hij begon namelijk over het feit dat hij seizoen 4 al helemaal had geschreven, maar het is uiteraard niet onmogelijk dat het script omgevormd kan worden naar een korter verhaal voor een film.
Tot dusver gaat het voornamelijk om niks concreets en vooral geruchten. Maar het feit dat Sneider, die vaak goed zit met zijn voorspellingen/nieuwtjes, dit nieuws meldt kan betekenen dat het om meer gaat dan een simpel gerucht.