Wordt Fable 4 een MMO in plaats van een singleplayer RPG?

News
dinsdag, 28 juli 2020 om 11:00
fable 4f1595923385
Tijdens de laatste Xbox Series X presentatie werd eindelijk Fable 4 onthuld. Volgens geruchten wordt het alleen geen gebruikelijke Fable, maar juist een MMO.
Liefhebbers van de Fable franchise zullen afgelopen donderdag waarschijnlijk hebben staan juichen. Tijdens de Xbox Games Showcase werd namelijk een nieuwe Fable game geteased, tien jaar na de release van Fable III. Deze keer staat alleen niet Lionhead Games aan het roer - die studio ging in 2016 kopje onder - maar het Britse Playground Games.
Dat lijkt niet de enige verandering te gaan worden voor Fable 4. Volgens de Franse journalist CronoTK zal de nieuwe Fable namelijk flink anders gaan zijn dan de eerdere games in de franchise. In plaats van een singleplayer RPG, zal het een MMO gaan worden die zich afspeelt in de wereld van Fable. Een opvallend gerucht, maar de Franse journalist heeft het al eerder bij het juist eind gehad. Zo voorspelde hij accuraat de complete line up van de Xbox Games Showcase voorafgaand aan het evenement.

Frisse start voor de Fable franchise

Microsoft en Playground Games hebben nog geen indicatie gegeven wat voor soort game de nieuwe Fable zal worden. Sterker nog, er wordt heel weinig uit de doeken gedaan over de game. Microsoft zelf omschrijft Playground Games’ Fable als ‘een compleet frisse start’ voor de franchise.
Volgens Windows Central klopt er niks van de geruchten. De website zegt dat meerdere bronnen aangeven dat Fable 4 gewoon een actie-RPG zal worden, maar dat er mogelijk online elementen aanwezig zullen zijn.

Populair Nieuws

Laatste Reacties