Apple deals bij bol.com geven flinke korting

News
dinsdag, 28 juli 2020 om 11:30
apple watch 5 release getoond tijdens apple event 154466f1615380689
Een nieuwe dag betekent bij bol.com nieuwe kansen, want er zijn weer een scala aan deals te vinden. De webshop strooit met korting op Apple-producten. Wees er alleen wel snel bij, want over een paar dagen zijn de aanbiedingen verlopen.
Bij bol.com zijn er een aantal aanbiedingen op Apple-producten die vooral voor Select-leden voordelig zijn. Wie het jaarlijkse abonnement van 9,99 euro afsluit kan bijvoorbeeld 20 euro korting krijgen op de Apple Watch Series 5. Naast korting op de Apple Watch zijn er ook aanbiedingen voor onderstaande producten.
Vooral de aanbiedingen op de Apple Watch zijn interessant. De nieuwste generatie, de Series 5, kwam in september officieel op de markt en werd sindsdien voor 449 euro verkocht. Wie select heeft kan daar nu iets meer dan 20 euro op besparen.

Apple deals zijn niet lang meer geldig

De deals op de bovenstaande Apple-apparaten zijn nog maar kort geldig. De aanbiedingen lopen namelijk tot en met vrijdag 31 juli. Daarna kan er niet meer geprofiteerd worden. Ook de aanbiedingen op games, films en series die we hier hebben uitgelicht zijn dan verlopen.