Wordt Elden Ring DLC eindelijk onthuld tijdens jubileum?

News
maandag, 06 februari 2023 om 16:00
elden ring combatf1644405058
Er zijn al lange tijd speculaties dat er DLC aankomt voor Elden Ring en ontwikkelaar FromSoftware voedt die geruchten ook zelf. Een uitbreiding is alleen nog steeds niet aangekondigd, maar daar komt mogelijk verandering tijdens het jubileum.
Het is alweer bijna een jaar geleden Elden Ring werd gelanceerd. De game van FromSoftware scoorde enorm hoge ogen en even hoge cijfers, waarbij de titel in onze review zelfs een welverdiende 9,8 kreeg. Elden Ring harkt bovendien ook nog eens overal Game of the Year-prijzen binnen.
Tijdens The Game of the Year Awards 2022 zei game director Hidetaka Miyazaki bovendien dat er ‘nog meerdere dingen’ aan zit te komen voor Elden Ring. Fans wachten dan ook met smart op DLC, maar de ontwikkelaar heeft nog niks officieel bekendgemaakt. Mogelijk gaat daar 25 februari dan eindelijk verandering in komen.
Voor de eerste verjaardag van Elden Ring wordt er namelijk een speciaal evenement georganiseerd in Stockholm. Fans kunnen gratis naar binnen lopen bij de Red Bull Gaming Sphere, waar er ondere andere wedstrijden, giveaways en een pubquiz worden georganiseerd. Het evenement zal ook live uitgezonden worden via Twitch.

Ideaal moment voor een aankondiging

Er wordt nog niet gesproken over een aankondiging voor DLC, maar het evenement lijkt daar bij uitstek voor geschikt. Het is niet goedkoop om een complete locatie af te huren voor een paar toernooien en cosplay, helemaal met gratis entree. Het evenement is bovendien precies op de verjaardag van Elden Ring, waardoor FromSoftware geen beter moment kan kiezen om de uitbreiding uit de doeken te doen.

Populair Nieuws