Word rijk met een diamantroof in Red Dead Online deze week!

News
woensdag, 22 september 2021 om 11:00
red dead online 3 16 2021 gang hideoutsf1615978683
Iedereen met een gebrek aan normen en waarden kan weer rijk worden in Red Dead Online. Deze week kan je namelijk lekker profiteren van een uitdagende diamantroof.
Sinds de Blood Money update een aantal weken geleden, hebben spelers in Red Dead Online een flink aantal nieuwe mogelijkheden erbij gekregen om hun portemonnee te spekken. En veel daarvan zijn niet helemaal legaal. Denk bijvoorbeeld aan de meerdere Opportunities die zijn toegevoegd.
Eén daarvan laat je nu helemaal veel geld verdienen. Voor de Ember of the East missie krijg je deze week namelijk twee keer zoveel dollars en twee keer zoveel ervaringspunten, mits je de diamantroof succesvol afsluit.
Daar blijft het bovendien niet bij als het aankomt op criminele activiteiten. Ook voor The Bluewater Contract en The Cornwall Contract krijg je de komende dagen namelijk dubbele XP en dollars. Voor het voltooien van een Blood Money contract krijg je als bonus nog een gratis vest en 2000 XP.

Gratis Capitale in Red Dead Online

Om deel te nemen aan de Opportunities heb je natuurlijk wel Capitale nodig, de nieuwe valuta in Red Dead Online. Gelukkig kan je deze week extra veel Capitale vinden in kisten en in de zakken van overleden vijanden tijdens het voltooien van Contracts. Daarnaast deelt Rockstar gratis Capitale uit aan alle spelers, op basis van je rang.
Ben je op 27 september Rank 5 of lager, dan zal je tien Capitale krijgen. Tussen Rank 6 en 50 zal je ondertussen getrakteerd worden op vijftien Capitale. Veteranen die Rank 51 zijn of hoger krijgen een cadeautje van 20 Capitale. Tijd om dus even goed te stijgen in rang de komende week.

Populair Nieuws