Woody Harrelson wil graag Zombieland 3 maken

News
donderdag, 23 september 2021 om 8:00
zombieland double tapf1632219826
In 2019 debuteerde Woody Harrelson als de favoriete zombiejager van fans in de originele Zombieland film, een zombie-komedie die de lichtere kant van de opkomende ondoden verkent. Een decennium later hernam hij de rol voor Zombieland: Double Tap in 2019, jaren nadat het leek alsof er geen nieuwe Zombieland-film aan zal komen. Harrelson zou graag willen terugkeren als Tallahassee voor een potentiële Zombieland 3.
Onlangs werd Harrelson geïnterviewd door Screen Rant om zijn aanstaande film Venom: Let There Be Carnage te promoten. Hij werd gevraagd naar de toekomst van Tallahassee in een mogelijke Zombieland 3, maar op dit moment is er niets officieels in de maak. Toch maakt Harrelson duidelijk dat hij graag weer in Zombieland zal spelen als de gelegenheid er is. Hij vindt de cast en crew waarmee hij aan die films heeft gewerkt heel leuk.
De franchise ging voor het eerst van start in 2009 met de gelijknamige zombie-komedie waarin een geeky student zich een weg baant door een postapocalyptisch Verenigde Staten. De student ontmoet hierbij drie vreemden die allemaal een lange roadtrip maken om een onderdak te vinden, ver weg van de zombies. Harrelson speelde in de originele Zombieland samen met Jesse Eisenberg, Emma Stone en Abigail Breslin. Tien jaar later tekent de man een vervolg met dezelfde cast.

Zombieland: Double Tap

"Zombieland: Double Tap" eindigt met Columbus en Wichita die van plan zijn te trouwen en zowel Tallahassee als Little Rock zijn nog springlevend. "Double Tap" introduceerde ook het idee van evoluerende zombies in de vorm van wat het team "T-800" zombies noemt.
Ondertussen is Woody Harrelson vanaf 1 oktober te zien in "Venom: Let There Be Carnage".