Jurassic World Dominion vertraagd door coronavirus

News
woensdag, 07 oktober 2020 om 11:30
schermafbeelding 2020 10 07 om 103529f1602059754
We moeten nog wat langer wachten op het derde deel van de Jurassic World-serie. Het coronavirus heeft namelijk wederom een slachtoffer gemaakt. Jurassic World: Dominion stond oorspronkelijk op de rol voor de zomer van 2021.

Jurassic World: Dominion pas in 2022 op het witte doek

Het derde deel van de serie stond eerder gepland voor de zomer van 2021, maar jammer genoeg gooit het coronavirus weer roet in het eten. Jurassic World: Dominion moest afgelopen maart stoppen met de productie vanwege de strenge regels rondom het coronavirus. Gelukkig ging de productie van Jurassic World: Dominion weer verder afgelopen zomer.
Het hervatten van het filmen ging gepaard met strenge corona regels, waaronder isolatie van de cast en regelmatige temperatuur checks. Volgens Variety zal Jurassic World 3 in minder dan een maand klaar zijn met filmen.

Jurassic World 3 combineert oude en nieuwe cast

Jurassic World 3 zal de bekende gezichten van onder andere Chris Pratt en Bruce Dallas Howard terugbrengen. Deze gaan dit keer wel gepaard met wat oude bekende in de wereld van de dino's. Zo gaan we Sam Neil, Jeff Goldblum en Laura Dern terugzien in Jurassic World: Dominion.
Jurassic World 3 staat nu gepland voor een release op 10 juni 2022. Laten we hopen dat dit de laatste keer is dat een film wordt vertraagd door het coronavirus. Eerder zagen we al onder andere een uitstel bij de nieuwe James Bond film, genaamd No Time to Die. Deze zal nu namelijk pas uitkomen in april 2021.

Populair Nieuws