Win nu Verstappen merchandise voor de Dutch Grand Prix

News
woensdag, 23 augustus 2023 om 14:00
max verstappen gp groot brittannie 2023f1688974007
Wil je er tijdens de Dutch Grand Prix mooi uitgedost bij lopen, dan kan je nu meedoen aan een winactie van Viaplay. De streamingdienst geeft namelijk Max Verstappen merchandise weg aan een gelukkige winnaar.
De Formule 1 gaat aankomend weekend weer verder, met de Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort. Net zoals de twee voorgaande jaren zullen de tribunes waarschijnlijk weer helemaal oranje kleuren, dankzij de vele aanwezige Nederlandse fans. Dit jaar worden er dan ook 105.000 bezoekers per dag verwacht bij het circuit.
Als je zelf ook in stijl gekleed wil zijn voor de Dutch Grand Prix, of dat nu bij het circuit zelf is of thuis op de bank, dan kun je nu meedoen aan een mooie winactie. Viaplay heeft namelijk een winactie georganiseerd op het Instagram-kanaal van de streamingdienst. De gelukkige winnaar gaat ervandoor met een cap van Max Verstappen en een t-shirt.
Om mee te doen aan de winactie moet je aan drie voorwaarden voldoen. Ten eerste moet je @viaplayracingnl volgen op Instagram en vervolgens iemand taggen onder deze post. Als laatste moet je in de comment laten weten waarom jij nou precies degene bent die de cap en t-shirt moet winnen. De winnaar wordt vrijdag 25 augustus uitgekozen.

Een nat raceweekend?

Als je de gelukkige winnaar bent en aankomend weekend aanwezig bent op het circuit, dan is het ook verstandig om nog iets anders mee te nemen naar Circuit Zandvoort. De weersverwachting voor het weekend is namelijk behoorlijk nat, met regen voorspeld voor vrijdag, zaterdag en zondag. Het is dus geen overbodige luxe om een poncho mee te nemen naar de Dutch Grand Prix.