Zo win je kaarten voor Ajax - Liverpool of een gesigneerd shirt!

News
dinsdag, 11 oktober 2022 om 10:00
Als jij groot fan bent van voetbal, en dan met name Ajax, is er een mooie winactie waar je aan mee kan doen. Je kunt namelijk kans maken op tickets voor Ajax - Liverpool of op een gesigneerd shirt van de Amsterdamse club. Wij leggen uit hoe je meedoet.
Amsterdams favoriete voetbalclub heeft onlangs natuurlijk een behoorlijke nederlaag geleden, maar fan zijn zit niet in één wedstrijduitslag. We twijfelen er geen seconde aan dat er genoeg mensen zijn gewoon nog fan zijn in hart en nieren en de club graag weer live zien spelen. Gelukkig kan dat al snel met de wedstrijd Ajax - Liverpool.
Het duel tegen Liverpool wordt op 26 oktober gespeeld in de Johan Cruijff ArenA, maar helaas zijn kaarten voor de wedstrijd uitverkocht. Toch kun je er nog heen als je even wat bestelt bij de supermarkt-app Flink. Als je daar iets bestelt uit de categorie ‘voetbal kijken’ en selecteert dat je meedoet aan de winactie, maak je kans op tickets.
Dat is alleen niet de enige prijs die er vergeven wordt. Je kunt namelijk ook kans maken op een gesigneerd Ajax-shirt. Daar kom je doorgaans ook niet zomaar aan, dus het kan een aardig collector’s item worden.

Hoe lang kun je nog tickets voor Ajax - Liverpool winnen?

Als je kans wil maken op de tickets of op het shirt moet je wel snel zijn. Wie mee wil doen moet namelijk vóór 13 oktober een bestelling hebben geplaatst. Dat betekent dus dat 12 oktober de laatste dag is dat je mee kunt doen.

Populair Nieuws